lavere skat

I Liberal Alliance Aarhus er vi overbeviste om, at lavere skatter er fundamentale for at skabe et miljø, hvor både borgere og virksomheder trives. En reduktion i skattebyrden vil ikke alene øge den enkelte borgers økonomiske frihed, men også stimulere lokal økonomisk vækst og innovation.

Når borgere beholder en større del af deres indkomst, opmuntrer vi til personligt ansvar og giver dem mulighed for at investere i deres fremtid, hvad enten det er uddannelse, boligkøb, eller opstart af egen virksomhed. På samme vis, når virksomheder nyder godt af lavere skatter, øges deres evne til at investere, ekspandere og skabe nye arbejdspladser i Aarhus.

Det er vores vision, at Aarhus skal være en by, der fremmer entreprenørskab og tiltrækker investeringer. Ved at sænke skatterne, kan vi konkurrere bedre med andre byer og skabe et mere business-venligt miljø. Dette vil ikke kun gavne nuværende virksomheder, men også tiltrække nye virksomheder og talenter til regionen.

Desuden mener vi, at en effektiv og ansvarlig forvaltning af de offentlige finanser er afgørende. Ved at strømline offentlige udgifter og fokusere på kerneydelser, kan vi levere værdi for skatteyderne, uden at gå på kompromis med kvaliteten af de offentlige tjenester.

Liberal Alliance Aarhus er dedikeret til at arbejde for en lavere skattebyrde, der vil sætte fart på vores bys økonomi og til sidst gavne os alle. Sammen kan vi bygge en mere fri og blomstrende fremtid for Aarhus.

Andre emner

Liberal Alliance Aarhus ønsker at skabe et mere frit Aarhus.
Kontakt bestyrelen eller en af vores folkevalgte eller kandidater for at høre nærmere. 

Liberal Alliances Ungdom

Liberal Alliances Ungdom er en vigtig del af LA Aarhus med sine mange medlemmer og evner til at skabe spændende arrangementer for både unge og voksne. Vi sætter stor pris på LAU’s mange aktiviteter i byen.

Kontakt

Vi bestræber os på at besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

 • Formand
  Oliver Vincent Roed
  +45 26222118
  Kontakt@liberalallianceaarhus.dk

 • Næstformand
  Nicklas Bernt Jensen

 • Kasserer
  Søren Møller Jensen

 • Rune Meilandt

 • Jacob Kampman

 • Simon Høy

 • Kaj Fischer Holm