Se Liberal Alliances repræsentanter fra Aarhus her

Aarhus Byråd – Politisk leder

Profilbillede af Jakob Rixen

Jakob Rixen

Region Midtjylland

Profilbillede af Jakob Rixen

Jakob Rixen

Folketinget

Profilbillede af Ole Birk Olesen

Ole Birk Olesen

Kommunalvalget 2017 står for døren og i den forbindelse ønsker vi i Liberal Alliance Aarhus at stille med det stærkest mulige hold af kandidater. Hvis du brænder for at skabe liberale resultater i byrådet og ønsker, at vi tager dit kandidatur i betragtning, så er du velkommen til at kontakte os for at høre nærmere. Som kandidat for Liberal Alliance forventer vi, at du er arbejdsom, samarbejdsvillig og resultatorienteret. Til gengæld kan du forvente en stærk og erfaren bestyrelse, der vil bistå dig gennem valgkampen. Fristen for at melde sit kandidatur til kommunalvalget er d. 01.01.2017. Har du spørgsmål til ovenstående, kan vi kontaktes på aarhus@liberalalliance.dk.

Vi søger frivillige til valgkampen 2017

Under en valgkamp er der brug for så mange frivillige hænder som overhovedet muligt. Der skal hænges plakater op, uddeles flyers, planlægges diverse debatter og arrangementer etc. Alle kan give en hånd med, og hvert bidrag tæller.
Giv et økonomisk bidrag

Har du lyst til at give et økonomisk bidrag til Liberal Alliance Aarhus’ valgkamp, kan der overføres til reg: 2267 konto: 8972-591- 573. Hvert bidrag tæller og hjælper os med at nå endnu længere ud med vores budskaber i den kommende valgkamp. Vi sætter stor pris på al støtte uanset beløbets størrelse.